



Vecums: no 6 mēn.+
Komponenti: daudz
Sastāvs: graudu savienojums
Papildus piedevas: augļi ābols banāns zemenes
Tips: putra
Glutens: bez
Tilpums: 200 gr.
UK | USA | EU | BUST | Waist | Hips | |
---|---|---|---|---|---|---|
XS | 8 | 4 | 34 | 31/32 | 23/24 | 33/34 |
S | 10 | 6 | 36 | 33/34 | 25/26 | 35/36 |
M | 12 | 8 | 38 | 35/36 | 27/28 | 37/38 |
L | 12 | 8 | 38 | 35/36 | 27/28 | 37/38 |
XL | 10 | 6 | 36 | 33/34 | 25/26 | 35/36 |
Sausā 3 graudu biezputra ar pienu, banāniem , āboliem un meža zemenēm no 6 m.
(Ātri šķīštošā)
Neto masa 200g
Sastāvdaļas : KVIEŠU milti (22%), sausais VĀJPIENS(22%), cukurs, AUZU milti(9%), sausais KRĒJUMS(9%),kukurūzas milti (8%), kukurūzas eļļa, šķiedrviela -inulīns, banānu biezenis (2%),ābolu biezenis (2%), zemeņu biezenis (1%), vitamīni ( C, E, A. D, tiamīns, riboflavīns, niacīns, B6, B12,folijskābe, pantotēnskābe, biotīns), mirerālvielas (jods, dzelzs, cinks)
* 1porcija 30g
* * Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts sastāvdaļās
* * *Kalcija saturs ir tikai dabīgā kalcija klātbūtnes rezultāts sastāvdaļās Putras pagatavoišanas instrukcija.
1. Pirms putras pagatavošanas nomazājiet rokas un pārliecinaties par trauku tīrību. 2. Ielejiet tīrā traukā 120 ml vārīta līdz +40°C/+50°C temperatūrai atdzesēta ūdens. 3. Pievienojiet 30g sauso biezputru lēni berot un maisot līdz iegūst viendabīgu konsistenci. 4. Putra gatava lietošabnai.
Barošanai izmanto tikai svaigi pagatavotu putru! . Nelietot produktu, ja iepakojums nav hermētriski noslēgts! Uzglabāt temperatūrā no 0°C līdz +25°ͦC pie gaisa relatīvā mitruma ne augstāka kā 75% sausā vēsā vietā . .Sargāt no saules stariem!
Pēc iepakojuma atvēršanas uzglabāt sausā vēsā vietā temperatūrā no 0°C līdz +25°ͦC ne ilgāk kā 20 dienas. Neglabāt ledusskapī!
Pēc lietošanas rūpīgi aiztaisīt iepakojumu!